Krstarenje i Posmatranje ptica


        Izlet brodom na Skadarskom jezeru je iskustvo koje vas ostavlja bez daha.Pogled na brojna ostrva sa srednjovjekovnim manastirima i rijetke vrste ptica predstavljaju  jedinstveni spoj istorije i prirode. Ribarska sela sa autentičnom arhitekturom, plažama, uvalama i raskošnom vegetacijom, šaran i pršut kao domaći specijaliteti, crmničko vino i lozova rakija - čini veličanstvenost regije potpunom. Organizovanje izleta brodom je vrlo jednostavno. Možete nas kontaktirati unaprijed, ili dolaskom direktno u našu agenciju, a mi Vam možemo organizovati izlet na licu mjesta. Takodje možete zahtijevati, predlagati, samostalno kreirati svoje izlete brodom. Na primjer, samo odredite ono što želite vidjeti i koliko vremena želite potrošiti na izlet brodom, a mi ćemo vam pružiti mnogo opcija koje možete izabrati. Možete otići na izlet samo sa svojim partnerom ali i u grupi, a ukoliko ste sami možemo vas pridružiti nekoj drugoj maloj grupi. Grupe mogu biti od 2-60 osoba. Za veće grupe od 20 osoba poželjno je da nas kontaktirate unaprijed.

 

        Posmatranje ptica je jedan od glavnih razloga za posjetu Skadarskog jezera s obzirom da je dom 280 vrsta ptica, i najveći rezervat ptica u Crnoj Gori.

U Nacionalnom parku Skadarsko jezero postoje tri zaštićena područja u kojima možete uživati u  promatranju ptica: Pančeva Oka, Manastirska tapija i Crni žar.

Izlet može trajati pola dana ili cijeli dan, u zavisnosti od rezervata koji ćete odabrati.

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za ovu aktivnost ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Outdoor & More tim